Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 - 5 diş sarımsak, damak tadına göre
- 40 g zeytinyağı
- 350 g kabak, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 450 g bezelye, taze ya da dondurulmuş
- 2 ¼ - 2 ½ tk tuz,damak tadına göre
- 700 g su, oda sıcaklığında
- 10 g taze nane yaprağı
- 125 g süt
- 1 - 2 tutam toz karabiber, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 15.8 g
- Yağ
- 9.6 g
- Lif
- 5.8 g
Alternatif tarifler
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 Min
Pırasa ve Patates Çorbası
45min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Ispanak Başı
40min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 godz. 55 min
Taneli Sebze Çorbası
50 Min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2h
Taze Soğanlı Tart
35min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min