Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g maydanoz yaprağı, taze, süslemek için ekstra maydanoz yaprağı
- 25 g riviera zeytinyağı
- 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 110 g sap kereviz, dilimlenmiş (2 cm)
- 460 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 tk taze kekik yaprağı (isteğe bağlı)
- 1100 g su
- 1 yk limon suyu (isteğe bağlı)
- 2 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 40 g tereyağı (isteğe bağlı)
- ⅛ tk toz karabiber
- 6 adet maydanoz yaprağı, taze
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 525.4 kJ / 125.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 4.8 g
Alternatif tarifler
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35min
Bal Kabağı Çorbası
35min
Kremalı Pancar Çorbası
45 Min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1小时 15 分钟
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Sebze Bulyon
1小时