Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g maydanoz yaprağı, taze, süslemek için ekstra maydanoz yaprağı
- 25 g riviera zeytinyağı
- 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 110 g sap kereviz, dilimlenmiş (2 cm)
- 460 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 tk taze kekik yaprağı (isteğe bağlı)
- 1100 g su
- 1 yk limon suyu (isteğe bağlı)
- 2 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 40 g tereyağı (isteğe bağlı)
- ⅛ tk toz karabiber
- 6 adet maydanoz yaprağı, taze
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 525.4 kJ / 125.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 4.8 g
Alternatif tarifler
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Portakallı Pancarlı Smoothie
15min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 godz. 15 min
Ispanaklı Yoğurtlu Pancarlı Kek
1h 45min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h