Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g maydanoz yaprağı, taze, süslemek için ekstra maydanoz yaprağı
- 25 g riviera zeytinyağı
- 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 110 g sap kereviz, dilimlenmiş (2 cm)
- 460 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 tk taze kekik yaprağı (isteğe bağlı)
- 1100 g su
- 1 yk limon suyu (isteğe bağlı)
- 2 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 40 g tereyağı (isteğe bağlı)
- ⅛ tk toz karabiber
- 6 adet maydanoz yaprağı, taze
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 525.4 kJ / 125.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 4.8 g
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 Min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 Std. 10 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 Min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min