Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
TM6 TM5

Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli

4.5 (2 değerlendirme)

Malzemeler

Otlu Tereyağı

  • 3 dal maydanoz, sadece yaprakları
  • 2 dal dereotu yaprağı
  • 3 - 4 adet adaçayı yaprağı, taze
  • 1 dal taze biberiye, sadece yaprakları
  • 10 adet frenk soğanı, dilimlenmiş (2 cm)
  • ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
  • ¼ tk karabiber
  • 250 g tereyağı, yumuşak

Sebzeler ve Etlerin Pişirilmesi

  • 1000 g dana kontrfile, 4 eşit parçaya bölünmüş, her biri 3.5 cm kalınlığında, temizlenmiş, pişirmeden önce 40 dakika oda sıcaklığında dinlendirilmiş
  • 1 ½ tk tuz
  • ½ - ¾ tk karabiber
  • 1 ½ yk zeytinyağı, etleri yağlamak için
  • 2 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
  • 30 g zeytinyağı
  • 500 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 500 g su
  • 400 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
5187.9 kJ / 1239.9 kcal
Protein
56.2 g
Karbonhidrat
31.3 g
Yağ
100 g
Doymuş Yağ
48.7 g
Lif
7 g
Sodyum
1491.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler