Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Otlu Tereyağı
- 3 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 2 dal dereotu yaprağı
- 3 - 4 adet adaçayı yaprağı, taze
- 1 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 10 adet frenk soğanı, dilimlenmiş (2 cm)
- ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 250 g tereyağı, yumuşak
Sebzeler ve Etlerin Pişirilmesi
- 1000 g dana kontrfile, 4 eşit parçaya bölünmüş, her biri 3.5 cm kalınlığında, temizlenmiş, pişirmeden önce 40 dakika oda sıcaklığında dinlendirilmiş
- 1 ½ tk tuz
- ½ - ¾ tk karabiber
- 1 ½ yk zeytinyağı, etleri yağlamak için
- 2 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 500 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 500 g su
- 400 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 5187.9 kJ / 1239.9 kcal
- Protein
- 56.2 g
- Karbonhidrat
- 31.3 g
- Yağ
- 100 g
- Doymuş Yağ
- 48.7 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 1491.4 mg
Alternatif tarifler
Karamelize Elmalar
15min
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Değerlendirme yok
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 Std. 10 Min
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Sebzeli Karides
40 Min
Domates Soslu Spagetti
55min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok
Kekik, Nane ve Tarçınlı Bitki Çayı
10 min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Buharda Pişmiş Somon
30 Min