Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Otlu Tereyağı
- 3 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 2 dal dereotu yaprağı
- 3 - 4 adet adaçayı yaprağı, taze
- 1 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 10 adet frenk soğanı, dilimlenmiş (2 cm)
- ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 250 g tereyağı, yumuşak
Sebzeler ve Etlerin Pişirilmesi
- 1000 g dana kontrfile, 4 eşit parçaya bölünmüş, her biri 3.5 cm kalınlığında, temizlenmiş, pişirmeden önce 40 dakika oda sıcaklığında dinlendirilmiş
- 1 ½ tk tuz
- ½ - ¾ tk karabiber
- 1 ½ yk zeytinyağı, etleri yağlamak için
- 2 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 500 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 500 g su
- 400 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 5187.9 kJ / 1239.9 kcal
- Protein
- 56.2 g
- Karbonhidrat
- 31.3 g
- Yağ
- 100 g
- Doymuş Yağ
- 48.7 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 1491.4 mg
Alternatif tarifler
Mojito
10 Min
Frambuazlı Mojito Mokteyl
10 Min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25 min
Kepekli Bulgur Salatası
40min
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Değerlendirme yok
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 min
Hardallı Patates Salatası
1h