
Cihazlar ve Aksesuarlar
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Otlu Tereyağı
-
maydanoz sadece yaprakları3 dal
-
dereotu yaprağı2 dal
-
adaçayı yaprağı, taze3 - 4 adet
-
taze biberiye sadece yaprakları1 dal
-
frenk soğanı dilimlenmiş (2 cm)10 adet
-
tuz damak tadına göre½ - 1 tk
-
karabiber¼ tk
-
tereyağı yumuşak250 g
Sebzeler ve Etlerin Pişirilmesi
-
dana kontrfile 4 eşit parçaya bölünmüş, her biri 3.5 cm kalınlığında, temizlenmiş, pişirmeden önce 40 dakika oda sıcaklığında dinlendirilmiş1000 g
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber½ - ¾ tk
-
zeytinyağı etleri yağlamak için1 ½ yk
-
biberiye, taze sadece yaprakları2 dal
-
zeytinyağı30 g
-
patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)500 g
-
su500 g
-
brokoli çiçeklerine ayrılmış400 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
1239.9 kcal /
5187.9 kJ
Protein
56.2 g
Yağ
100 g
Karbonhidrat
31.3 g
Lif
7 g
Doymuş Yağ
48.7 g
Sodyum
1491.4 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Barbekü Zamanı
20 Tarif
Türkiye
Türkiye

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye