Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sos
- 4 - 5 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 15 g taze sıkılmış limon suyu
Buharda Pişmiş Çipura Filetosu ve Renkli Biberler
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 600 g çipura, derisiz, kılçıksız (yaklaşık 150 g'lık 4 fileto)
- 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
100
g sarı biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
veya 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm) - 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 50 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1412 kJ / 337.5 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15 min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20 min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45 min
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Ratatuy
40 min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 min
Çırpılmış Yumurta
10min