Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g cauliflower, cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 red onion, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish
- 10 g coconut oil
- 190 g tri-colour quinoa, rinsed
- 120 g coconut cream
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 25 g tamari (see Tips)
- 50 g crunchy peanut butter (see Tips)
- 300 g green beans, cut into thirds
- lime juice, freshly squeezed, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3415.7 kJ / 816.4 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 100.6 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 17.6 g
- Sodyum
- 806.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Chicken laksa
30 min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Ancho chilli bean bowl
1j
Creamy vegetable rice
25 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 menit
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Meat-free mushroom lasagne
1j 30 menit
Mushroom and kale risotto
55 Min