Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g cauliflower, cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 red onion, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish
- 10 g coconut oil
- 190 g tri-colour quinoa, rinsed
- 120 g coconut cream
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 25 g tamari (see Tips)
- 50 g crunchy peanut butter (see Tips)
- 300 g green beans, cut into thirds
- lime juice, freshly squeezed, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3415.7 kJ / 816.4 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 100.6 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 17.6 g
- Sodyum
- 806.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Mushroom and kale risotto
55 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
15-minute noodles
15 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min