Uyumlu sürümler
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 180 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
Pumpkin purée
- 350 g Kent pumpkin, peeled and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 50 g water
- 20 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper
Gnocchi
- 1700 g boiling water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
Sage and Lemon butter
- 150 g salted butter
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 2 tbsp toasted hazelnuts, chopped
- fresh thyme leaves only, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3998.8 kJ / 955.7 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 53.9 g
- Yağ
- 68 g
- Doymuş Yağ
- 37.9 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 1489.4 mg
Alternatif tarifler
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
Chilli with corn bread
50 Min
Caramelised leek and feta tart
2óra 25p
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min