Uyumlu sürümler
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 180 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
Pumpkin purée
- 350 g Kent pumpkin, peeled and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 50 g water
- 20 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper
Gnocchi
- 1700 g boiling water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
Sage and Lemon butter
- 150 g salted butter
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 2 tbsp toasted hazelnuts, chopped
- fresh thyme leaves only, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3998.8 kJ / 955.7 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 53.9 g
- Yağ
- 68 g
- Doymuş Yağ
- 37.9 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 1489.4 mg
Alternatif tarifler
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Chicken laksa
30 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10 min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Cheese and bacon rolls
2h
Lemonade scones
25 Min
2 ingredient dough
30 Min