Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 eggs
- 220 g wholemeal spelt flour
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tsp
- 30 g water
- 1 spring onion/green onion, trimmed and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced
- 370 g fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped
- ground black pepper, to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 80 g goats cheese
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1995 kJ / 477.5 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 40.3 g
- Yağ
- 24.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 340 mg
Alternatif tarifler
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
25min
Toasted muesli
Değerlendirme yok
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min