Cihazlar ve Aksesuarlar
Mushroom and kale risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
2 portions
Malzemeler
-
cheddar cheese cut into pieces40 g
-
kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed2
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
butter20 g
-
brown rice130 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water500 g
-
white button mushrooms cut into slices180 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
203.1 mg
Protein
18.7 g
Kalori
2055.8 kJ /
491.4 kcal
Yağ
18.2 g
Lif
9.3 g
Doymuş Yağ
9.7 g
Karbonhidrat
68.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Warm satay bowl
1sa 10 dk
Tomato and mushroom spaghetti
30 dk
Sweet potato lentil pie
50 dk
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 dk
Chicken, spinach and leek risotto
30 dk
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1sa 40 dk
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 dk
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1sa
Tuscan bean soup
40 dk
Green pea and feta hummus wraps
10 dk
Hearty seven vegetable soup
30 dk
Feta, spinach and potato frittata
1sa