Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
6 portions
Malzemeler
-
gram flour plus extra for dusting200 g
-
water80 g
-
walnut oil70 g
-
garlic clove1
-
onion halved40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
walnut halves15 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
-
honey1 Tbsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
198.2 mg
Protein
9.2 g
Kalori
1342.5 kJ /
320.9 kcal
Yağ
19.8 g
Lif
6.5 g
Doymuş Yağ
1.5 g
Karbonhidrat
28.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Free From
76 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mushroom Stroganoff
30 dk
Dairy-free Cashew Nut Spread
12sa 10 dk
Roasted Cauliflower Houmous
30 dk
Artisan Plant Pizza
35 dk
Sicilian Caponata
30 dk
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2sa 50 dk
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1sa 30 dk
Spinach and Cheese Soufflés
35 dk
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2sa
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 dk
Pea and Mint Risotto
40 dk