Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g hazelnuts
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g shallots, halved
- 5 garlic cloves, 2 peeled, 3 unpeeled
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
- 130 g polenta
- 630 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2 pinches
- 1 medium egg
- 250 g asparagus, woody ends removed, thick stalks halved
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1222 kJ / 294 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 880 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Tomato Tart
2sa
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1sa 20 dk
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1sa 10 dk
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1sa 30 dk
Carrot and Peanut Bake
55min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Pea and Courgette Tarts
1sa
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1sa
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1sa
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa