Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g hazelnuts
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g shallots, halved
- 5 garlic cloves, 2 peeled, 3 unpeeled
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
- 130 g polenta
- 630 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2 pinches
- 1 medium egg
- 250 g asparagus, woody ends removed, thick stalks halved
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1222 kJ / 294 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 880 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus Risotto
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 Std. 35 Min
Curried Squash Galette
1h 20 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min