Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 110 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g unsalted butter, cold, diced
- 35 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
-
¼
tsp dried thyme
veya ½ tsp fresh thyme leaves
Filling
- 30 g unsalted butter
- 30 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh basil leaves
- 3 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 500 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
Topping
- 200 g sun-dried tomatoes in oil, plus 30 g of their oil
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 26.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Kale Meat(less) Balls
30min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 Std. 30 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Torta Pasqualina
1h 50min
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Plum Lattice Tart
2 godz. 20 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1h 40min