Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten-free Pastry
- 150 g almond flour (see tip)
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp ground linseed
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 4 ½ Tbsp water
Filling
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, halved
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
- 50 g fresh baby spinach
- 5 sprigs fresh basil leaves
- 3 Tbsp nutritional yeast flakes
- 1 tsp dried oregano
- 1 pinch dried chilli flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp almond milk
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 2011.7 kJ / 480.8 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 41.8 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 741.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Chickpea Pancakes
20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min