Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Radish Salad
- 160 g red radishes
- 60 g red onion, quartered
- 20 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 - 2 tsp white wine vinegar, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 15 g pickled baby capers, drained
Broccoli Fritters and Quinoa
- 1460 g water
- 500 g broccoli florets
- 30 g rice flour
- 20 g wholemeal bread, vegan, torn in pieces
- 70 g blanched almonds
- 30 g rolled oats
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 150 g quinoa, rinsed
- 1 Tbsp vegetable oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 1528 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Chickpea Pancakes
20p
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h