Uyumlu sürümler
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 36.9 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 420.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 Min
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Steamed Molotof
30 Min
Pasta alla Nerano
40min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min