Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (2 adet adedi yaklaşık 150-200 g)
- ½ tk tuz, ekstra 5-6 tutam tuz
- 5 - 6 tutam karabiber
- 25 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı, parçalar halinde
- 100 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g sarı biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 70 g sürülebilir peynir
- 400 g su
- 500 g karnabahar, çiçeklerine ayrılmış
- 5 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1257 kJ / 299 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon
15min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2 Std. 30 Min
Mantarlı Tuz
Değerlendirme yok
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Balkabaklı Risotto
25 Min
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30 min
Turplu krem peynir
10min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Karides Sote
10min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 Min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 min
Kabak Lazanya
45 Min