Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sızma zeytinyağı, üzerinde gezdirmek için ekstra zeytinyağı
- 370 g karışık sebze (örn. havuç, pırasa, kereviz sapı), dilimlenmiş (1 cm)
- 1 tk tuz, kalamar için ekstra tuz
- 1 tutam toz karabiber, kalamar için ekstra karabiber
-
350
g kuru börülce, en az 4 saat ıslatılmış (bk. öneriler)
veya 350 g yeşil mercimek, durulanmış ve süzdürülmüş - 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 40 g sızma zeytinyağı
-
500
g olgun domates, parçalara bölünmüş
veya 500 g konserve domates - 15 g domates salçası
- 1 yk tatlı kırmızı toz biber
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 350 g su
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon,
veya ¾ tk toz sebzeli çeşni -
1000
g bebek kalamar, bütün
veya kalamar halkası, taze veya donuk (çözdürülmüş) - 270 g karışık sebze (örn. havuç, pırasa, kereviz sapı) dilimlenmiş (1 cm)
- 20 g limon suyu (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barbekü Sos
1 Std. 40 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Değerlendirme yok
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Değerlendirme yok
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 Min
Rezene ve Balıklı Makarna
40 min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Balkabaklı Risotto
25 menit
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 godz. 10 min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1 Std. 35 Min
Dondurulmuş Çilekli Daiquiri
10 menit
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 min
Kuzu Gerdan Yahni
1 godz. 45 min