Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ portakal kabuğu, sadece turuncu kısımları
- 50 g soğan
- 300 g rezene kökü, sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış
- 275 g portakal suyu
- 60 g zeytinyağı
- 400 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 6 enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 749.3 kJ / 179 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Kakaolu ve Portakallı Bar
2h 15 min.
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2u. 5min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4u. 45min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Mantarlı Tuz
Değerlendirme yok
Sarımsaklı Zeytinyağı
25min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Değerlendirme yok
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50min
Mutabbal
10min