Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ portakal kabuğu, sadece turuncu kısımları
- 50 g soğan
- 300 g rezene kökü, sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış
- 275 g portakal suyu
- 60 g zeytinyağı
- 400 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 6 enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 749.3 kJ / 179 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıymalı Ispanak
45 Min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 Min
Tavuklu ve Körili Darı
35 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Değerlendirme yok
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min
Buharda pişmiş ıspanak
15 Min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Değerlendirme yok
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35 Min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min