Zeytinyağlı Enginar
TM5 TM6

Zeytinyağlı Enginar

3.5 (10 değerlendirme)

Malzemeler

  • ¼ portakal kabuğu, sadece turuncu kısımları
  • 50 g soğan
  • 300 g rezene kökü, sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış
  • 275 g portakal suyu
  • 60 g zeytinyağı
  • 400 g su
  • 1 ¼ tk tuz
  • 2 tutam karabiber
  • 6 enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
749.3 kJ / 179 kcal
Protein
5 g
Karbonhidrat
19.3 g
Yağ
10.4 g
Lif
8.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler