
Cihazlar ve Aksesuarlar
Zeytinyağlı Enginar
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
portakal kabuğu sadece turuncu kısımları¼
-
soğan50 g
-
rezene kökü sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış300 g
-
portakal suyu275 g
-
zeytinyağı60 g
-
su400 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber2 tutam
-
enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)6
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
179 kcal /
749.3 kJ
Protein
5 g
Yağ
10.4 g
Karbonhidrat
19.3 g
Lif
8.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye