Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 yk zeytinyağı
- 6 yk limon suyu veya karışık limon-portakal suyu
- 2 yk hardal
- 50 - 60 g karışık taze ot yaprağı (örn. nane, dereotu, maydanoz)
- 1 tk tuz
- 1 - 2 tutam karabiber
- 1 diş sarımsak
- ¼ tk tatlı kırmızı toz biber
- 1 - 2 tutam kimyon
- 400 g tavuk göğsü fileto, derisiz, kuşbaşı (2-3 cm) veya dilimlenmiş (1 cm kalınlığında)
- 1500 g su
- 150 g yeşil mercimek
- 3 adet enginar, dilimlenmiş (0,5 cm) veya küp küp kesilmiş (1 cm)
- 350 - 450 g semizotu
- 1 - 2 adet salatalık, dilimlenmiş
- 8 adet kiraz domates, dörde bölünmüş
- 1 avokado, küp küp kesilmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2415 kJ / 577 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 30.8 g
- Yağ
- 32.6 g
- Lif
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min
Şeftalili Yumuşak Dondurma
10min
Keşkül
3 godz. 20 min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30min
Avokadolu Makarna Salatası
50min
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2 Std. 30 Min
Egzotik Smoothie
Değerlendirme yok
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15min
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1 Std. 5 Min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 min
Glütensiz Ballı Muhallebi
4hod. 15min