Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 yk zeytinyağı
- 6 yk limon suyu veya karışık limon-portakal suyu
- 2 yk hardal
- 50 - 60 g karışık taze ot yaprağı (örn. nane, dereotu, maydanoz)
- 1 tk tuz
- 1 - 2 tutam karabiber
- 1 diş sarımsak
- ¼ tk tatlı kırmızı toz biber
- 1 - 2 tutam kimyon
- 400 g tavuk göğsü fileto, derisiz, kuşbaşı (2-3 cm) veya dilimlenmiş (1 cm kalınlığında)
- 1500 g su
- 150 g yeşil mercimek
- 3 adet enginar, dilimlenmiş (0,5 cm) veya küp küp kesilmiş (1 cm)
- 350 - 450 g semizotu
- 1 - 2 adet salatalık, dilimlenmiş
- 8 adet kiraz domates, dörde bölünmüş
- 1 avokado, küp küp kesilmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2415 kJ / 577 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 30.8 g
- Yağ
- 32.6 g
- Lif
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Etli Fajita
40min
Buharda pişmiş köfteler
30min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Keine Bewertungen
Şeftalili Kek
1h
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Keine Bewertungen
Sarımsaklı Salata Sosu
5 Min
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
6 Std. 15 Min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2h 5min