Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g su
- 160 g havuç, verev kesilmiş (0.5 cm)
- 500 g yer elması, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 140 g portakal suyu
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 3604 kJ / 860.8 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 50.1 g
- Lif
- 67.3 g
Alternatif tarifler
Havuçlu Pancar Salatası
10 Min
Pancar Salatası
15 Min
Plaska
1 Std. 15 Min
Sütlü Ispanak Çorbası
45min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min
Mercimek Çorbası
35min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Zeytinyağlı Enginar
1 Std.
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min