Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g su
- 160 g havuç, verev kesilmiş (0.5 cm)
- 500 g yer elması, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 140 g portakal suyu
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 3604 kJ / 860.8 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 50.1 g
- Lif
- 67.3 g
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Fava
35 Min
Pancar Salatası
15 Min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Çağla Ezmesi
10 Min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 min
Zeytinyağlı Enginar
1h
Zeytinyağlı Pırasa
30 min
Ratatuy
40 Min