
Cihazlar ve Aksesuarlar
Zeytinyağlı Yer Elması
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
su400 g
-
havuç verev kesilmiş (0.5 cm)160 g
-
yer elması parçalara bölünmüş (3 cm)500 g
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
zeytinyağı50 g
-
tuz1 tk
-
karabiber (isteğe bağlı)½ tk
-
portakal suyu140 g
-
dereotu sadece yaprakları2 dal
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Kalori
860.8 kcal /
3604 kJ
Protein
13.7 g
Yağ
50.1 g
Karbonhidrat
44.1 g
Lif
67.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Kolay Fikirler
200 Tarif
Türkiye
Türkiye

Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye