Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g su
- 160 g havuç, verev kesilmiş (0.5 cm)
- 500 g yer elması, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 140 g portakal suyu
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 3604 kJ / 860.8 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 50.1 g
- Lif
- 67.3 g
Alternatif tarifler
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 Min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 Min
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
15 Min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50 Min
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3 Std.
Sebze Bulyon
1 godz.
Hellimli Pancar Salatası
20 Min
Coleslaw Salatası
15 Min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 godz.
Cevizli Kereviz Salatası
10min
Plaska
1 Std. 15 Min