Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (isteğe bağlı)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 12.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Portakallı Sıcak Şarap
20 min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Değerlendirme yok
Muzlu ve Kuruyemişli Kıtır Granola
1 godz.
Ton Balıklı Sebze Noodle
Değerlendirme yok
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 Min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 Min
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30 Min
Çırpılmış Yumurta
10 min
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55 min