Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (isteğe bağlı)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 12.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2 Std.
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 Std. 10 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 Min
Balkabaklı Risotto
25 Min
Turplu krem peynir
10 Min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5 min.
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Değerlendirme yok
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 Std. 25 Min
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min