Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g kereviz kökü, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g soğan, dörde bölünmüş
- 90 - 120 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 50 g tereyağı
-
850
g sebze suyu
veya su - 250 g yeşil elma, çekirdekleri ayıklanmış, dörde bölünmüş
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 348.8 kJ / 83.3 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 4.5 g
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 Min
Kırmızı Mercimek Çorbası
40min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Sütlü Ispanak Çorbası
45min
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3h
Pırasa ve Patates Çorbası
45min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30min