Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g kereviz kökü, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g soğan, dörde bölünmüş
- 90 - 120 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 50 g tereyağı
-
850
g sebze suyu
veya su - 250 g yeşil elma, çekirdekleri ayıklanmış, dörde bölünmüş
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 348.8 kJ / 83.3 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 4.5 g
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10min
Bal Kabağı Çorbası
35min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Sütlü Ispanak Çorbası
45min
Pırasa ve Patates Çorbası
45min