Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g parça et, sinirsiz, kemiksiz, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 150 g tuz, iri taneli
-
30
g su
veya 30 g kırmızı şarap - 1 kuru defne yaprağı
- 1 karanfil
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 2754 kJ / 658 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Ajvar
1 Std. 20 Min
Glütensiz İçli Köfte
1hod. 30min
Labne Peyniri
24 Std.
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Taze İç Bakla Humusu
50 Min
Humus
1h
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1 Std. 45 Min
Hamsi Buğulama
Değerlendirme yok
Sebze Salatası
15 Min
Yulaflı Kurabiye Kavanozu
40 Min
Tavuk Bulyon
45 Min