Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g parça et, sinirsiz, kemiksiz, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 150 g tuz, iri taneli
-
30
g su
veya 30 g kırmızı şarap - 1 kuru defne yaprağı
- 1 karanfil
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 2754 kJ / 658 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Glütensiz Kabartma Tozu
5min
Ghee
30min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Çilekli Beyaz Sangria
12h
Karamel Şekerlemesi
2 Std.
Bademli Karamel Şekerlemesi
1h 45min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Sebze Bulyon
1h
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24h
Tavuk Bulyon
45 Min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min