Cihazlar ve Aksesuarlar
Et Bulyon
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
parça et, sinirsiz, kemiksiz küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)300 g
-
karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları4 dal
-
tuz iri taneli150 g
-
30 g kırmızı şarapsu30 g
-
kuru defne yaprağı1
-
karanfil1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Protein
59 g
Kalori
2754 kJ /
658 kcal
Yağ
38 g
Lif
7.3 g
Karbonhidrat
14 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kolay Fikirler
200 Tarif
Türkiye
Türkiye
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Yoğurt (Karıştırma Kabında)
12sa 10 dk
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30 dk
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30 dk
Barbekü Sos
1sa 40 dk
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 dk
Tavuk Bulyon
45 dk
Sebze Bulyon
1sa
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2sa 20 dk
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 dk
Ketçap
1sa 15 dk
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24sa
Mayonez
10 dk