Et Bulyon

Et Bulyon

4.9 9 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon

Malzemeler

  • parça et, sinirsiz, kemiksiz küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    300 g
  • karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
    300 g
  • karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
    4 dal
  • tuz iri taneli
    150 g
  • su
    30 g
    30 g kırmızı şarap
  • kuru defne yaprağı
    1
  • karanfil
    1

Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon

Kalori 658 kcal / 2754 kJ
Protein 59 g
Yağ 38 g
Karbonhidrat 14 g
Lif 7.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...