Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2
oz golden flaxseeds
veya 2 oz chia seeds - warm water, to cover, to soak
- 4 oz blanched almonds, sliced
Green Goddess Dressing
- 2 oz extra virgin olive oil
- 8 oz water
- 1 tsp ascorbic acid (vitamin C in powder form) (see Tip)
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 15 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 8 sprigs parsley, leaves only
-
8
leaves lacinato kale
veya 8 leaves Tuscan kale - 1 ripe avocado, halved, peeled, pitted
- 1 green apple, quartered, cored, skin on
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Kale Quinoa Salad
- 32 oz water, plus extra to fill to 1 liter mark
- 3 oz quinoa
-
4
oz kabocha squash, cubed (½ in.)
veya 4 oz butternut squash, cubed (½ in.) - 8 oz fresh green beans, bias cut in pieces (2 in.)
- 3 large eggs, cold
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 8 oz Brussels sprouts, leaves only, removed from core
-
16
leaves lacinato kale, center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip)
veya 16 leaves Tuscan kale, center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip) - ½ oz lemon juice
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 4 oz pomegranate arils/seeds
- 8 oz red grapes, seedless, halved
- 3 oz feta cheese
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 14 g
- Sodyum
- 900 mg
Alternatif tarifler
Green Bean Gremolata
25min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Cauliflower Steaks
45min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min