Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 216.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Broccoli Salad
5min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min