Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 216.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Avocado Tuna Salad
5 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Southwest Quinoa
40min
Tuscan White Bean Stew
1h
Green Bean Gremolata
25min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15 min