Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
TM6 TM5

Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto

4.8 (32 değerlendirme)

Malzemeler

Walnut Arugula Pesto

  • 3 oz walnuts
  • 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 3 oz baby arugula
  • 3 oz fresh baby spinach
  • 1 oz lemon juice
  • ¼ tsp salt, to taste

Roasted Vegetables

  • 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
  • 6 oz red onions, cut into wedges
  • 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
  • 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
  • 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
  • 3 oz extra virgin olive oil, divided
  • 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
  • fresh parsley leaves, to garnish
  • fresh thyme, to garnish

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1728 kJ / 413 kcal
Protein
9.1 g
Karbonhidrat
29 g
Yağ
31.4 g
Doymuş Yağ
3.4 g
Lif
5.8 g
Sodyum
216.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler