Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
- 2 tbsp olive oil
- 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
- 3 garlic cloves
- 16 oz Roma tomatoes, halved
- 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
- 1 oz olive oil, plus extra to garnish
- ½ oz fresh basil leaves
- 1 tsp salt, to taste
- 24 oz water
- 4 oz black lentils
- 3 oz feta cheese, drained and crumbled
- freshly ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 952.4 kJ / 227.6 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 551.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Chopped Asian Salad
20 Min