Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
- 2 tbsp olive oil
- 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
- 3 garlic cloves
- 16 oz Roma tomatoes, halved
- 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
- 1 oz olive oil, plus extra to garnish
- ½ oz fresh basil leaves
- 1 tsp salt, to taste
- 24 oz water
- 4 oz black lentils
- 3 oz feta cheese, drained and crumbled
- freshly ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 952.4 kJ / 227.6 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 551.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
Cauliflower Steaks
45 min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Southwest Quinoa
40min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min