Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 1 demet dereotu, sadece yaprakları
- 500 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 150 g beyaz peynir, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 180 g çiğ karabuğday unu
- 1 tk kabartma tozu
- 3 yumurta
- 1 ½ tuz
- ¾ toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2073 kJ / 495 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırın Mücver
50 min
Yulaflı Sebze Köftesi
50 min
Muzlu Çilekli Yoğurtlu Dondurma
5 Min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50 min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3 Std.
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50 min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Hellimli Pancar Salatası
20 Min
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1h 15 min