Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 1 demet dereotu, sadece yaprakları
- 500 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 150 g beyaz peynir, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 180 g çiğ karabuğday unu
- 1 tk kabartma tozu
- 3 yumurta
- 1 ½ tuz
- ¾ toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2073 kJ / 495 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1h
Fırın Mücver
50min
Yaban Mersini ve Ispanaklı Smoothie
10 min
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3h
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 Min
Lor Peynirli Pankek
35 Min
Ketojenik Krakerler
1h
Sebzeli Levrek Çorbası
40min
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3h
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
3h 25 min.
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15 min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50min