Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 25 g zeytinyağı
- 100 - 150 g karışık sebzeler, sotelemek için (örn. soğan ve pırasa), parçalara bölünmüş (2 cm)
- 350 - 400 g karışık sebze (örn. kabak, havuç, balkabağı, tatlı patates, kereviz), parçalara bölünmüş (2 cm)
-
50
g karışık sebze, dondurulmuş
veya 50 g bezelye, dondurulmuş - 700 - 800 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
veya ½ küp sebze bulyon -
½ - 1
tk tuz
veya ½ - 1 yk soya sosu -
60 - 80
g çorbalık makarna, kurutulmuş
veya arpa şehriye
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 Min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1 Std. 15 Min
Domates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1 godz. 20 min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 Std. 10 Min
Kremamsı bezelye çorbası
40 min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 min
Tam Taneli Tahıl veya Bakliyat Unu
5min