Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
- ¾ su bardağı sıcak su
- 100 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 25 g domates salçası
- 40 g riviera zeytinyağı
- 400 g dana kıyma
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- ¼ tk pul biber, damak tadına göre
- 5 g maydanoz yaprağı, ince kıyılmış
- 5 g dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 60 g un
- 400 g süt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2556.4 kJ / 613.5 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1 Std. 15 Min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min
Karnıyarık
1 Std.
Kıymalı Ispanak
45 min
Kepekli Bulgur Salatası
40 min
Etli Biber Dolması (8 aydan büyük bebekler için)
1 Std. 5 Min
Kabaklı Börek
1h 10 min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 min
Sebze Bulyon
1 Std.
Etli Taze Fasulye
1h 10 min