Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
- 15 g sızma zeytinyağı
- 40 g pilavlık bulgur
- 50 g havuç, dilimlenmiş (3 mm)
- 60 g kültür mantarı, dilimlenmiş (3 mm)
-
1
tutam toz tatlı kırmızı biber
veya 1 tutam toz acı biber - 1 tutam kekik
- 1 tutam sarımsak, granül
- 60 g konserve nohut, süzülmüş
- 70 g avokado yakl. ½ adet, dilimlenmiş (3 mm)
-
40
g süzme yoğurt
veya 40 g yoğurt - 1 tutam maydanoz yaprağı, taze, ince doğranmış
- 1 tutam toz zerdeçal
- 1 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2195.8 kJ / 524.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 59.2 g
- Yağ
- 28.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 15.7 g
- Sodyum
- 2782.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Pas d’évaluation
Harissa
Pas d’évaluation
Bearnez Soslu Bonfile
Pas d’évaluation
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 godz. 10 min
Sebzeli Karides
40min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Kahveli Yenileyici Protein İçeceği
5 min
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Pas d’évaluation
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30min
Domatesli ve Biberli Makarna
30min
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20min