Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g tereyağı
- 20 g zeytinyağı
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 50 g un
- 800 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 800 g su, ekstra 4 yk su
- 2 ½ tk tuz, damak tadına göre
- ½ tk toz karabiber
- 15 g taze fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra taze fesleğen yaprağı
- 150 g süzme yoğurt, ekstra 3 yk süzme yoğurt
- 1 yk kabak çekirdeği içi, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 718.6 kJ / 172 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Sütlü Domates Çorbası
55min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Naneli Bezelye Çorbası
35min
Pırasa ve Patates Çorbası
45min
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40min
Kremamsı bezelye çorbası
40min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min