Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g tereyağı
- 20 g zeytinyağı
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 50 g un
- 800 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 800 g su, ekstra 4 yk su
- 2 ½ tk tuz, damak tadına göre
- ½ tk toz karabiber
- 15 g taze fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra taze fesleğen yaprağı
- 150 g süzme yoğurt, ekstra 3 yk süzme yoğurt
- 1 yk kabak çekirdeği içi, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 718.6 kJ / 172 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min
Sütlü Domates Çorbası
55min
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min
Taneli Sebze Çorbası
50min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Et Bulyon
45min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Patatesli Ispanak Çorbası
45min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min