Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 115 g soğan, parçalara bölünmüş
- 1 yk köri tozu
- 30 g sızma zeytinyağı
- 10 g taze zencefil, ince dilimlenmiş
- 565 g bal kabağı, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 2.5 cm)
-
680 - 720
g sebze suyu
veya 680 - 720 g su - ½ tk tuz, damak tadına göre
- kabak çekirdeği içi, servis etmek için (isteğe bağlı)
- nar tanesi, servis etmek için (isteğe bağlı)
- krema, servis etmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 470 mg