Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 40 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 10 g dolmalık fıstık
- 1 diş sarımsak
- 20 g fesleğen yaprağı
- 40 g zeytinyağı
Arpa şehriyeli tavuk
- 150 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 150 g pırasa, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 30 g zeytinyağı
- 400 g tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 1 tepeleme yk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 500 g su
- 1 tk tuz
- 100 g dondurulmuş bezelye, çözdürülmüş
- 250 g arpa şehriye
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 6.9 g
Alternatif tarifler
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 Min
Marine Edilmiş Biberler
55 Min
Sebzeli Tavuk
45 Min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 Min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 Min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 min
Sebze Bulyon
1 Std.
Bitter Çikolatalı ve Portakallı Mus
8h 50min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10min