Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g dried navy beans (see Tips)
- water, for soaking
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 59.4 g
- Yağ
- 442.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 19.1 g
- Sodyum
- 1915 mg
Alternatif tarifler
Chickpea ratatouille (gut health)
1hod.
Mashed pea and corn slice
40min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Lentil and pumpkin pot pies
1hod. 25min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Freekeh and broad bean salad
2hod. 30min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2h 25min