Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Couscous and vegetables
- 150 g couscous
- 450 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g beetroot, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 200 g sweet potato, cut into cubes (2 cm)
- 150 g broccoli, broken into small florets
Tahini dressing and assembly
- 100 g tahini
- 20 g lemon juice
- 10 g sesame oil
- ½ tsp cumin seeds
- 20 g honey
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 avocado, cut into thin slices (3 mm)
- 1 apple, cut into slices (3 mm)
- 125 g canned chickpeas (rinsed and drained weight)
- 2 limes, cut into quarters
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 4 tsp sesame seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2414 kJ / 574.8 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 56.8 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 16.1 g
- Sodyum
- 1315.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24h 50 min
Fattoush with grilled haloumi
5u.
Butternut mac and cheese
45 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Millet cashew stir-fry
30 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min