![Chickpea ratatouille (gut health) Chickpea ratatouille (gut health)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82763962-72d0-44b5-9df1-4a14ea7f3dca/Derivates/7abbfc2c-89bf-4268-8790-c9f0999b375e.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 1 eggplant (large), cut into pieces (3-4 cm)
- 2 capsicums, cut into strips (1-2 cm)
- 2 zucchini (medium), cut into slices (1 cm)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, stalks and leaves separated
- 1 red onion (large), cut into quarters
- 2 fresh tomatoes, cut into pieces
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 ½ tbsp balsamic vinegar
- 300 g fresh green beans, trimmed and cut into halves, if preferred
- 80 g pitted Kalamata olives, drained
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1379.5 kJ / 328.4 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 19.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 11.7 g
- Sodyum
- 305.5 mg
Alternatif tarifler
Vegetable chilli
50 dk
Sweet potato lasagne
1sa 20 dk
Hearty lentil chilli
50 dk
Lentil moussaka
3h 30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1sa
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Vegan moussaka
1h 50min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Caribbean curry
40 Min
Vegetable bake with goat's feta
1sa 30 dk
Zucchini, lentil and coconut stew
30 dk
Vegetarian chilli
35 dk