Cihazlar ve Aksesuarlar
Lentil curry (dahl)
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
6 portions
Malzemeler
-
red lentils200 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
pandan leaf tied into a knot1
-
coconut cream60 g
-
oil60 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
red onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh bird's eye chillies (green or red), deseeded if preferred2
-
fresh curry leaves1 sprig
-
fresh tomato cut into cubes (1 cm)1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
387 mg
Protein
9.6 g
Kalori
1034 kJ /
246.2 kcal
Yağ
13 g
Lif
4.4 g
Doymuş Yağ
3.6 g
Karbonhidrat
20.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Caribbean curry
40 dk
Sambhar
1sa 30 dk
Gobi masala
30 dk
Ala hodi (Potato curry)
40 dk
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 dk
Baingan ka bharta
1sa 20 dk
Amritsari dal
26sa
Sabji (vegetable) curry
30 dk
Chhole (chickpea curry)
35 dk
Potato karakari
50 dk
Red lentil cauliflower dahl
35 dk
Tomato and lentil dahl
35 dk