Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 50 g shelled walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g dried navy beans (dried weight), soaked overnight, then drained (see Tips)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 59.4 g
- Yağ
- 442.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 19.1 g
- Sodyum
- 1915 mg
Alternatif tarifler
Risotto verde (TM6)
30 min
Hearty lentil chilli
50min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Boston baked beans
30h 45min
Freekeh salad with pickled avocado
25 godz.
Pea and garden mint fritters
25 min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Wonton soup (vegetarian)
45 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Summer dahl
35min