Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g sun-dried tomatoes
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 40 g pine nuts, toasted
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1033.5 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 336.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegan walnut and black bean burger
4hod. 40min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Mediterranean capsicums
2h
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Mediterranean carrot fritters
1h
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Pea and garden mint fritters
25min
Risotto verde
45 min