Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 1.6 g
- Yağ
- 52.7 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 234.5 mg
Alternatif tarifler
Prawn and saffron risotto
30 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Banh ran (sesame balls)
25h 30 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min