Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Coating
- 20 g flaxmeal (see Tips)
- 100 g filtered water
- 4 slices day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp dried sage
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac cutlets
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 2 celeriacs, peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)
- 160 g vegan cheese (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 17.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Mixed mushroom burgers
50min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 Std. 25 Min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Tarator (tahini dip)
5 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40 min