Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Coating
- 20 g flaxmeal (see Tips)
- 100 g filtered water
- 4 slices day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp dried sage
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac cutlets
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 2 celeriacs, peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)
- 160 g vegan cheese (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 17.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yasai miso ramen
35 min
Tofu scramble
25 menit
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Tofu 'sour cream'
5 menit
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Honey ginger tofu with greens
2j 25 menit
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Israeli couscous salad
1 Std.
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min