Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 99.2 g
- Doymuş Yağ
- 32.4 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 217.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Orange liqueur zabaglione
15min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Turkey roulades with minted pea mash
Brak ocen
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1h 10min