Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 99.2 g
- Doymuş Yağ
- 32.4 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 217.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Beef and pepper ragu
2u. 15min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Beef tapenade crostini
1u. 40min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Taramasalata
15min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Eggplant rotolo
1u. 40min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min