Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 154.5 mg
Alternatif tarifler
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Poached eggs
25 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min
Pork san choy bau
25 Min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Poached eggs with hollandaise
40min