Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 154.5 mg
Alternatif tarifler
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1sa
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Oysters with lime granita
5min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 dk
Hollandaise sauce
15min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Veal involtini
35 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2sa 20 dk
Pork san choy bau
25min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1u. 50min