Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 154.5 mg
Alternatif tarifler
Barbecued pork ribs
26h 15min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Cauliflower mash
25 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4h 30min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Hong Kong-style roast pork belly
10óra
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Stuffed tomatoes
50 min