Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice (see Tips)
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g white chocolate, broken into pieces (see Tips)
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice (see Tips)
- 1 tbsp pure maple syrup (see Tips)
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2016.9 kJ / 480.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 29.9 g
- Yağ
- 37.5 g
- Doymuş Yağ
- 23.6 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 250.6 mg
Alternatif tarifler
Spiced red wine pears
45min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25sa 20 dk
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Barbecued pork ribs
26h 15min
Fruit coulis
10 Min