Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Avocado cream
- 200 g avocado flesh, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 1.6 g
- Yağ
- 52.7 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 234.5 mg
Alternatif tarifler
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sicilian prawn salad
40 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min