Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Avocado cream
- 200 g avocado flesh, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 1.6 g
- Yağ
- 52.7 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 234.5 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sautéed eggplant (300 g)
25min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1hod. 15min
Sautéed prawns
15min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Değerlendirme yok
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Sous-Vide Salmon
1hod.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min