Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Coq au vin blanc
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp salt
- freshly ground pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Polenta madeleines
- 20 g salted butter, plus extra for greasing
- 12 fresh sage leaves
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 70 g fine polenta (see Tips)
- 2 tbsp gluten free flour mix (see Tips)
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg
- 120 g buttermilk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4016.3 kJ / 956.3 kcal
- Protein
- 74.1 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 65.1 g
- Doymuş Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 2088 mg
Alternatif tarifler
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Baked salmon cheesecake
26h 35 min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Chicken cacciatore
50 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min