Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Coq au vin blanc
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp salt
- freshly ground pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Polenta madeleines
- 20 g salted butter, plus extra for greasing
- 12 fresh sage leaves
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 70 g fine polenta (see Tips)
- 2 tbsp gluten free flour mix (see Tips)
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg
- 120 g buttermilk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4016.3 kJ / 956.3 kcal
- Protein
- 74.1 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 65.1 g
- Doymuş Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 2088 mg
Alternatif tarifler
Chicken cacciatore
50min
Sicilian prawn salad
40min
Lamb Moussaka
1u. 30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1u. 5min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1u. 5min
Harissa lamb with green couscous
40min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min