Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Coq au vin blanc
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp salt
- freshly ground pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Polenta madeleines
- 20 g salted butter, plus extra for greasing
- 12 fresh sage leaves
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 70 g fine polenta (see Tips)
- 2 tbsp gluten free flour mix (see Tips)
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg
- 120 g buttermilk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4016.3 kJ / 956.3 kcal
- Protein
- 74.1 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 65.1 g
- Doymuş Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 2088 mg
Alternatif tarifler
Salmon and fennel risotto
30 min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Pork fillet with mustard
35min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Baked salmon cheesecake
26h 35 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50min
Pork and apple cider stew
1h 40 min
Prawn and saffron risotto
30 min