Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck breast à l`orange
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 2 oranges, zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 eschalot, cut into quarters
- 2 sprigs fresh thyme
- ½ tsp black peppercorns
Orange zabaglione and serving
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 pinches ground cayenne pepper
- 3 egg yolks
- salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6176.3 kJ / 1470.6 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Karbonhidrat
- 11.1 g
- Yağ
- 137.2 g
- Doymuş Yağ
- 42 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 70.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2sa 20 dk
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2sa 20 dk
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1hod. 10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2sa 20 dk
Parsnip and bean mash
25min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1sa 30 dk