Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck breast à l`orange
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 2 oranges, zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 eschalot, cut into quarters
- 2 sprigs fresh thyme
- ½ tsp black peppercorns
Orange zabaglione and serving
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 pinches ground cayenne pepper
- 3 egg yolks
- salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6176.3 kJ / 1470.6 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Karbonhidrat
- 11.1 g
- Yağ
- 137.2 g
- Doymuş Yağ
- 42 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 70.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Classic zabaglione
15min
Béarnaise sauce
20 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40 min