Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mint Sauce
- 1 lemon
- ½ oz mint leaves
- ½ oz cilantro leaves
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb loin chops, bone in
- 2 sprigs rosemary
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 96.7 g
- Doymuş Yağ
- 37.5 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 730.7 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Tunisian Beef Ribs
4h 55min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min