Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mint Sauce
- 1 lemon
- ½ oz mint leaves
- ½ oz cilantro leaves
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb loin chops, bone in
- 2 sprigs rosemary
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 96.7 g
- Doymuş Yağ
- 37.5 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 730.7 mg
Alternatif tarifler
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1u. 40min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 Std. 5 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80sa 10 dk
Crispy Coconut Shrimp
20min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4hod. 35min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Sous-vide Steak
1h 30min