Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 50 g shallots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 50 g dry white wine
- 15 g white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
- 4 egg yolks, from medium eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 93 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Honeycomb
1h 30 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40 min
Sous-vide Steak
1h 30 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min