![Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DFC96B82-8957-4AD6-BC04-A212952AB4CF/Derivates/F325D143-335E-4C0E-B64A-AFF1B1B60485.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots, quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 628 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 dk
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 Min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 godz. 50 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min