Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots, quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 628 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 dk
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1u. 50min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Brioche Creamed Corn
1hod. 10min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1sa
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1sa
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Sous-vide Steak
1sa 30 dk