Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots, quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 628 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Shrimp Cocktail
50 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50 min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1u. 50min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2u. 45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13u. 20min
Sous-vide Steak
1h 30min