![Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3cfef186-910d-4491-a14f-71054b4761a6/Derivates/9aca17f2-2c6a-4f01-b094-b7896ac5700c.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz honey
- ½ oz brown sugar
- 1 oz rice vinegar
- 1 tsp grated fresh ginger
- ¼ tsp chili powder
-
2 ½
oz sake (rice wine)
veya 2 ½ oz water - 4 chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)
- 48 oz water
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp corn starch
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- 1 - 2 spring onion cross-sliced
- 1 fresh chili, cored, cut diagonally
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1291 kJ / 309 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Boston Clam Chowder
55min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Sukiyaki
55min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Southern Peach Cobbler
1 godz. 15 min
Lemon Garlic Chicken
30 min.
Pork and Green Beans Sauté
45min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min.