Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
4 portions
Malzemeler
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz water, (rice wine)sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
24 g
Kalori
1291 kJ /
309 kcal
Yağ
15 g
Lif
0.5 g
Karbonhidrat
15 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2sa 50 dk
Pineapple Teriyaki Salmon
30 dk
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2sa 55 dk
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1sa
Pineapple Pork Chops
2sa 40 dk
Chicken Mole
50 dk
Sweet and Spicy Chicken Wings
1sa 40 dk
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 dk
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3sa 25 dk
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 dk
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4sa 35 dk
Creole Style Jambalaya
1sa 10 dk